Kavels beschikbaar in de Afhang

Kavels beschikbaar in de Afhang

Kavels beschikbaar in de Afhang

Er wordt weer gebouwd in Horst. Vanaf 13 september kunnen geinteresseerden zich inschrijven voor 14 kavels in de Afhang. 

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt al sinds 2005 gebouwd aan de nieuwbouwwijk 'de Afhang'. Een woongebied met zo'n 550 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De vierde fase is het gebied ten zuiden van de Schoolstraat. 

Goed wonen voor iedereen

Wethouder Bob Vostermans is blij dat er weer nieuwe woningbouwkavels beschikbaar komen. 'We zien dat er, met name ook in Horst, veel vraag is naar kavels. Niet voor niets dat we bij de vorige uitgifte moesten loten. Top dus dat er nu weer 14 kavels te vergeven zijn. We werken in Horst aan de Maas hard aan 'Goed wonen voor iedereen'. Dat betekent dat er naast de uitgifte van vrije sector kavels ook in deze fase van de Afhang ruimte is voor alle doelgroepen. Er komen zowel huur- als koopwoningen. 

Vrijstaande woning en voor Twee-onder-een-kap

De gemeente Horst aan de Maas zet de nieuwe bouwkavels in de Afhang per 13 september in de verkoop. Van de 14 kavels zijn er 7 bedoeld voor een vrijstaande woning. De overige 7 kavels zijn 'duokavels'. Deze kavels zijn geschikt voor zowel twee-onder-een-kap woningen of voor vrijstaande woningen. Er is veel interesse voor de nieuwe mogelijkheden in de Afhang. De kavels worden daarom verkocht via inschrijving en eventueel loting. Inschrijving staat open voor iedereen, maar reageer voor 11 oktober 2019. Kijk voor meer info op www.startpuntwonen.nl

Gevarieerd woningaanbod

Fase 4 wordt een nieuw woongebied met ongeveer 80 duurzame woningen langs groene straten. De woonbuurt ligt ten zuiden van de Schoolstraat. Het wordt een gevarieerde buurt met onder andere eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Wonen Limburg realiseert hier 40 huurwoningen en Zuidgrond B.V. ontwikkelt en realiseert circa 34 grondgebonden woningen. 

Schrijf u zich in voor de nieuwsbrief op de homepagina van deze website zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rondom de koopwoningen in fase 4!