Start verkoop naar verwachting begin juni 2024!

Start verkoop naar verwachting begin juni 2024!

Succesvolle pre-sale
Tussen 22 april en 6 mei was er de gelegenheid om je in te schrijven voor de pre-sale van De Roosenhof. We hebben een overweldigend aantal inschrijven mogen ontvangen, bedankt daarvoor! 

Start verkoop naar verwachting begin juni
Na de succesvolle pre-sale kijken we er naar uit om het project in verkoop te brengen. We leggen de laatste hand aan de verkoopstukken en verwachten begin juni 2024 in verkoop te gaan met de Roosenhof.

De verkoop zal afgetrapt worden met een fysiek verkoopevent. Op dat moment zijn alle verkoopstukken beschikbaar en kun je een verkoopbrochure en prijslijst in ontvangst nemen. Uiteraard zijn de makelaars, kopersbegeleider, projectmanager en financieel adviseur aanwezig bij het event om je uitgebreid te informeren over de woningen en al je vragen te kunnen beantwoorden. Vanaf de start verkoop is het mogelijk om je op deze website in te schrijven voor de verkoop. Je kunt daarbij 10 woningen van je voorkeur opgeven. Kort na de sluitingdatum zal de toewijzing plaatsvinden en starten de verkoopgesprekken bij de makelaars.

Interesse?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina zodat we je kunnen uitnodigen voor het start verkoopevent en je op de hoogte kunnen houden over de vorderingen van het project.

Heb je in de tussentijd vragen? Schroom dan niet om contact te leggen met de makelaars, zij staan je graag te woord.