Verkoop 'de Afhang' fase 4 gestart!

Verkoop 'de Afhang' fase 4 gestart!

Het is zover! We zijn gestart met de verkoop van fase 4 van het project 'de Afhang' fase 4 te Horst. Fase 4 omvat 34 woningen bestaande uit 24 levensloopbestendige woningen, 4 tweekappers en 6 eengezinswoningen. De architectuur is tijdloos en traditioneel. Alle woningen worden uiteraard gasloos uitgevoerd.

Zoals iedereen zal begrijpen, vinden wij het niet verantwoord om een fysieke start verkoop door middel van een evenement te organiseren vanwege het Corona-virus. Om die reden hebben we besloten om online in verkoop te gaan. De verkoopinformatie (prijslijst, verkoopdocumentatie, technische omschrijving etc.) van de woningen kunt u onder downloads op de projectwebsite downloaden. 

Heeft u uw droomhuis gevonden? Schrijft u zich dan in!

U kunt zich via het digitaal inschrijfformulier inschrijven voor de woningen van uw voorkeur. Op het inschrijfformulier geeft u het bouwnummer van uw grootste voorkeur als eerste aan. Uiteraard kunt u meerdere bouwnummers opgeven. Tevens is het mogelijk het formulier met behulp van de makelaars telefonisch in te vullen, neem daarvoor telefonisch contact op met één van de makelaars. U kunt zich tot maandag 20 april uiterlijk 18:00u inschrijven op uw favoriete bouwnummer(s). Na afloop van de inschrijfperiode worden alle inschrijvers geinformeerd over de status van de toewijzing. 

Wij wensen je alvast veel plezier met het doornemen van alle verkoopinformatie en kijken ernaar uit om uw droomhuis te realiseren!